Category Archives: Merete mærkedahl kæreste prostitueret københavn

Anmeldelser massage valby wellness klinik

anmeldelser massage valby wellness klinik

Jeg lod mig lokke af de smukke piger på hjemmesiden (dem så jeg nu ikke noget til) og tog på besøg. pomeriggioricicloso.eu Stedet  Rainbow Wellness i Valby - Pim. Top Thai Wellness, Perfekt massage og super service - Se 10 anmeldelser fra en Thai wellness klinik på Frederiksberg og det er KUN professionel massage. 1 anmeldelse Da min datter ankom til Byens Wellness, fik hun at vide, at gavekortet . Da jeg ankommer til klinikken, 15 minutter for min massage starter.

Anmeldelser massage valby wellness klinik - undersøgelser peger

Inge Sommer - d. Kokosolie indeholder masser af antioxidanter, vitaminer og andre nærende stoffer. Lykke Hadi - d. Line Gustavsen - d. Sussi Dec Jensen - d. Efter 25 min kom der en anden dame op, og det eneste hun sagde var: Jeg vil starte med at give min varmeste anbefalinger til Byens Wellness personale, som gav mig en fremragende massagebehandling.

Anmeldelser massage valby wellness klinik - websteder

Hun mere nuldrede mig end masserede. Bemærk at klinikken er flyttet fra Høffdingsvej 34 til nr. Man holdt lige ekstra godt fast på sin pung! Hun tog virkelig fat, men den anden var meget stille og ikke særlig venlig. Der er afgivet anmeldelser . Jeg besøgte klinikken på Frederiksberg da jeg er vild med området og fandt det oplagt at kombinere min massage -treat med et Personalet var venligt, men jeg syntes ikke omgivelserne (en lægeklinik) indbød til wellness. Vi var i Valby, det var god massage men forfærdelige lokaler. Jeg lod mig lokke af de smukke piger på hjemmesiden (dem så jeg nu ikke noget til) og tog på besøg. pomeriggioricicloso.eu Stedet  Rainbow Wellness i Valby - Pim. Fodmassage - Anmeldelse af Top Thai Wellness, Frederiksberg. Ny thai klinik Valby Langgade - Anmeldelser af massage valby langgade.

Videos

anmeldelser massage valby wellness klinik

    More Articles

0 Comment on "Anmeldelser massage valby wellness klinik"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *